Att vara konsult på Level Up Consulting

/ Celina Sundberg
Som konsult på Level Up får du möjligheten att arbeta på olika bolag. Level Up betalar ut din lön och erbjuder förmåner såsom friskvårdsbidrag och du har en konsultchef som coachar och stöttar dig i ditt dagliga arbete.

Du kommer gemensamt fram till med din kund hur ofta du arbetar från kundens kontor respektive Level Ups kontor eller remote och oavsett var du befinner dig kan du alltid nå dina kollegor på Level Up om du behöver diskutera något.

Du har möjlighet att själv påverka vilken typ av uppdrag du går ut på och dina uppdrag kan variera i omfång och karaktär. Vi matchar konsult och uppdrag för att både konsulten och kunden ska få ut så mycket som möjligt av samarbetet och ser oss själva som ambassadörer för våra kunder. Det är väldigt viktigt för oss alla parter ska känna att samarbetet är givande och fungerar bra.

För oss Level Up går alltid välmående och hälsa först. Vi erbjuder en generös sjukvårdsförsäkring och erbjuder många interna utbildningar för att alltid säkerställa att du har bästa förutsättningarna för att lyckas med oss. Vi värdesätter kommunikation och uppmuntrar till en arbetsmiljö med nära dialog med chef och kollegor för att få stöttning och stötta den som behöver. Ingen fråga är för stor, för liten eller för svår att lyfta.

På Level Up arbetar vi som ett team och hjälper varandra för att nå bästa tänkbara resultat – om någon av våra kollegor lyckas på jobbet är det en vinst för oss alla. Vi är måna om att vi ska växa tillsammans och har skapat en familjär kultur centrerad kring utveckling. Vi erbjuder bland annat månatliga utbildningstillfällen där vi arbetar med säljträning, feedback, företagsutveckling och sourcing mm.

För att behålla den familjära stämningen som finns på företaget värdesätter vi traditioner såsom vår gemensamma frukost varje vecka där alla konsulter får dela med sig av sina svårigheter och framgångar från sina uppdrag. Hos Level Up är du aldrig ensam.

Vad är det bästa med att vara konsult på Level Up?

Omväxling – du får prova på att arbeta på olika företag i olika roller!

Kollegorna – du har världens härligaste team i ryggen!

Bygg nätverk – du har möjlighet att bygga ett starkt nätverk med människor i olika positioner!

Personlig utveckling – du kommer utvecklas snabbt när du får prova på att arbeta i olika roller och ta del av dina kolegors erfarenheter.

Trygghet – fast lön, semester och bra förmåner.